WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET MATIZ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2005 tot heden
38
52
Hatchback
01-2007 tot heden
48
65
Hatchback
03-2005 tot heden
47
64
Hatchback
03-2005 tot heden
49
67
Hatchback
03-2005 tot heden
49
67
Hatchback

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET MATIZ

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.