WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET MALIBU 2.4 170PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET MALIBU 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET MALIBU 2.4

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET MALIBU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.