WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET MALIBU 2.0 D 160PK
Bouwjaar 04-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET MALIBU 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET MALIBU 2.0 D. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET MALIBU

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.