100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET LUMINA Coupé 3.4 213PK
Bouwjaar 01-1991 - 09-1994

ABS sensoren CHEVROLET LUMINA Coupé 3.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LUMINA Coupé 3.4

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LUMINA Coupé

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.