WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI Stationwagen 2.0 D 121PK
Bouwjaar 01-2007 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Stationwagen 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI Stationwagen 2.0 D

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET LACETTI Stationwagen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

ABS-sensoren in het wiellager

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax