WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI Stationwagen 1.8 122PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Stationwagen 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI Stationwagen 1.8

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI Stationwagen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.