WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI Stationwagen 1.8 121PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Stationwagen 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI Stationwagen 1.8

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI Stationwagen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET.