WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI Sedan 1.8 122PK
Bouwjaar 05-2003 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Sedan 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI Sedan 1.8

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET LACETTI Sedan. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, ATE, Textar, Rofren, Bosch en Jurid De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.