WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI Sedan 1.6 109PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Sedan 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Gietijzer komt minder veel voor als component. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET LACETTI Sedan 1.6 past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI Sedan

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.