WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI Sedan 1.4 94PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI Sedan 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI Sedan 1.4

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI Sedan

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.