WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 2.0 D 121PK
Bouwjaar 01-2007 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI 2.0 D

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke CHEVROLET LACETTI heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.