WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 1.8 121PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI 1.8

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET LACETTI komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.