WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 1.8 122PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI 1.8

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET LACETTI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.