WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 1.8 91PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI 1.8

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.