WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET LACETTI 1.6 109PK
Bouwjaar 03-2005 - heden

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET LACETTI 1.6

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Elke CHEVROLET LACETTI heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.