WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET LACETTI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2005 tot heden
70
95
Hatchback
03-2005 tot heden
80
109
Hatchback
03-2005 tot heden
90
122
Hatchback
08-2005 tot heden
89
121
Hatchback
03-2005 tot heden
67
91
Hatchback
01-2007 tot heden
89
121
Hatchback

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET LACETTI

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.