WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Station Wagon 2.0 TD 163PK
Bouwjaar 08-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Station Wagon 2.0 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon 2.0 TD

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon komen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.