WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.8 141PK
Bouwjaar 08-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.8

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon past. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.