WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.7 TD 131PK
Bouwjaar 08-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.7 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.7 TD

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon komen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.