WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.4 101PK
Bouwjaar 07-2013 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon 1.4

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Station Wagon

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.