WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 2.0 CDI 163PK
Bouwjaar 08-2010 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 2.0 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE 2.0 CDI

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.