WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 2.0 CDI 150PK
Bouwjaar 05-2009 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 2.0 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE 2.0 CDI

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ABS, Pagid, Textar, Bosch, Zimmermann, Bendix en Brembo Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.