WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.8 LPG 141PK
Bouwjaar 06-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.8 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE 1.8 LPG

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CRUZE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.