WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.8 141PK
Bouwjaar 05-2009 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE 1.8

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.