WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.7 TD 110PK
Bouwjaar 11-2013 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.7 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE 1.7 TD

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CRUZE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.