WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.7 D 131PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.7 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE 1.7 D

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid, Brembo, Lucas, Bendix en Bosch