WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.6 113PK
Bouwjaar 05-2009 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE 1.6

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET CRUZE past. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Textar, TRW, Rofren, Bendix, Brembo en Zimmermann Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.