WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.4 101PK
Bouwjaar 07-2013 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE 1.4

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.