WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE 1.4 140PK
Bouwjaar 09-2010 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE 1.4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.