WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 2.0 CDI 163PK
Bouwjaar 06-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 2.0 CDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 2.0 CDI

Elke CHEVROLET CRUZE Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.