WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8 LPG 141PK
Bouwjaar 06-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8 LPG

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.