WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8 141PK
Bouwjaar 06-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CRUZE Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.