WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8 140PK
Bouwjaar 10-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.8 komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.