WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.7 TD 110PK
Bouwjaar 08-2013 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.7 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.7 TD

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke CHEVROLET CRUZE Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.