WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.7 D 131PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.7 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.7 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.