WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.6 109PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.6

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET CRUZE Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Gietijzer komt minder vaak voor als component. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.