WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.6 124PK
Bouwjaar 06-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.6 komen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.