WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.4 140PK
Bouwjaar 06-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.4

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.