WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.4 101PK
Bouwjaar 07-2013 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CRUZE Hatchback 1.4

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.