WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren CHEVROLET CRUZE Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2013 tot heden
74
101
Hatchback
06-2012 tot heden
103
140
Hatchback
06-2011 tot heden
91
124
Hatchback
01-2012 tot heden
80
109
Hatchback
12-2012 tot heden
86
117
Hatchback
06-2011 tot heden
104
141
Hatchback
10-2011 tot heden
103
140
Hatchback

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CRUZE Hatchback

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.