WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD 258PK
Bouwjaar 01-2010 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.