WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD 253PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA 3.0 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Elke CHEVROLET CAPTIVA heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Textar

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.