WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.4 LPG 136PK
Bouwjaar 01-2007 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.4 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA 2.4 LPG

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Elke CHEVROLET CAPTIVA heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.