WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.4 4WD 167PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.4 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA 2.4 4WD

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.