WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.2 D 4WD 184PK
Bouwjaar 03-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.2 D 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CAPTIVA 2.2 D 4WD.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.