WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD 126PK
Bouwjaar 10-2006 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.