WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD 150PK
Bouwjaar 10-2006 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA

Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.