WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD 163PK
Bouwjaar 01-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 4WD

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ATE, Bosch, Lucas en Jurid Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.