WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 126PK
Bouwjaar 10-2006 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

voorzijde
achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CAPTIVA. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.