WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:
CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D 163PK
Bouwjaar 01-2011 - heden

ABS sensoren CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

achterzijde

ABS sensor kopen voor uw CHEVROLET CAPTIVA 2.0 D

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Vervuilde ABS sensoren op uw CHEVROLET CAPTIVA

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.